Kaffegrums til hudpleje

Han kører truck på mejeri, sælger skisportsudstyr, har udviklet it og satser nu hele butikken på at lancere bæredygtig og naturlig hudpleje. 

Som dreng troede Rasmus Nørgård, at han skulle være landmand ligesom sin far og sin storebror. Men efter handelsgymnasiet i Holstebro går han nu en helt anden vej. 25-årige Rasmus Nørgård er blevet iværksætter, og i disse dage gør han en meget stor satsning. Sammen med to kammerater lancerer han en ny hudplejeserie. Den er baseret på intet andet end kaffegrums!

Dermed får danske kvinder et alternativ til de mange hudplejeprodukter, der indeholder naturødelæggende microplastic. Rasmus Nørgård og kammerater henter kaffegrums på kaffebarer og hoteller, og de skal have en stor levering fra den kommende Northside Festival i Aarhus.

Kaffebønner har tidligere været brugt til hudpleje. Men iværksætterne har fundet ud af, at det er lige så godt at anvende grumsen. Ved at bruge et affaldsprodukt skaber de en bæredygtig produktion i deres firma, som hedder – ”grums”.

- Kaffebrygningen tager kun 0,2 % af næringen i bønnerne. Grumsen rummer masser af antioxidanter og kan øge hudcellernes regenerering. Vi har allerede 22 forhandlere rundt om i landet, fortæller Rasmus Nørgård.

Han har i syv år arbejdet på Arlas flødeostmejeri i Holstebro, hvor han kører truck på lange weekendvagter. Det giver ham tid til at drive forretning resten af ugen. Han har også i flere år som salgsagent importeret skiudstyr og solgt til en lang række danske sportsforretninger.

I en periode arbejdede Rasmus Nørgård i firmaet Odendo i Holstebro, der arrangerer auktioner over varer på internettet. Her er en anden af hans brødre direktør. Det er Søren Nørgård, der også er kendt som håndboldspiller og blandt andet har været med til at vinde DM-bronze med TTH Holstebro.

Efter handelsgymnasiet på UCH Holstebro har Rasmus Nørgård læst markedsføringsøkonom med speciale i iværksætteri. Det var her ideen om at bruge kaffegrums opstod.

Rasmus Nørgård er vokset op på en gård i Hogager uden for Holstebro. Her bor hans forældre stadig, og her har han en af sine baser.

 • 01 - Ung iværksætter fra Vestjylland satser hele opsparingen

  8 maj

  Ung vestjysk iværksætter vil gøre danskerne smukkere med kaffegrums...   Læs mere...

 • 02 - Kaj Bech

  6 marts

  Familiefirma har opført og renoveret over 50 broer gennem de sidste 5 år - og nu vil de skrue tempoet op.   Læs mere...

 • 03 - Danbox

  15 februar

  Erhvervsfolk mødtes i skolebestyrelse: Nu har de omdannet øldepot til ny fabrikation af huse...   Læs mere...

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tidligere udsendte nyhedsbreve

Danmarksgade 18

Danmarksgade 18

Gi' en idé

Gi' en idé

Nyttige links

Nyttige links

  Seneste nyt fra SMVdanmark