Holstebro Talent Award 2016

Borgmester H.C Østerby og en gruppe af erhvervsledere - "Care for Young" - i spidsen vil gerne skabe gode vilkår for fremtidens arbejdskraft i Holstebro Kommune. Det er vigtigt for vores områdes udvikling og vækst, at vore virksomheder har gode muligheder for at tiltrække den arbejdskraft, de har brug for.

Derfor sættes alle talenter i spil; både toptalenter og mønsterbrydere. Visionen er at afskaffe ungdomsarbejdsløsheden i 2020 - en vision som både virksomheder, uddannelsesinstitutioner, organisationer og kommune støtter op om!

For både at sætte kommende talenter i spil og anerkende de talenter og ildsjæle, der allerede udmærker sig, afholdes “Holstebro Talent Award 2016” i Musikteatret, hvor unge talenter, mønsterbrydere, virksomheder, mentorer og uddannelsesinstitutioner bliver hædret!

Hædringen foregår blandt andet ved uddeling af priser til nominerede.
Alle kan indstille kandidater, og hædringen kommer til at foregå i en festlig ramme med underholdende og givende indslag.

Holstebro Talent Award finder sted den 6. april 2016 i tidsrummet ca. 19-22 i Musikteatret.

Holstebro Kommune finansierer dele af Holstebro Talent Award, men har brug for din og din virksomheds hjælp.

Du kan:

 1. Blive sponsor og dermed hjælpe med at skabe opmærksomhed, opbakning til budskab/vision og markere os i lokalområdet og ud over kommunegrænserne. 
 2. Nominere en række kandidater, så det er den rigtige, der vælges inden for hver kategori.

Du kan nominere kandidater på www.holstebrotalentaward.dk
Deadline for nominering den 6. marts.

Kan du se potentialet og er interesseret i at deltage med et sponsorat, er du velkommen til at henvende dig til Steen Gram Hansen fra Holstebro Kommune på mail: steen.gram.hansen@holstebro.dk eller telefon: 96113716. Han koordinerer sponsoraterne.

Har du spøgsmål til selve arrangementet, intentionerne og ideerne bag, er du mere end velkommen til at kontakte repræsentanter fra Task Forcen; Jørn Vejgaard, mobil: 4030 9699 eller Peter Koustrup, mobil: 2912 3595.

Link til arrangementet og de 11 nomineringskategorier: Klik her

Tilmeld dig "Holstebro Talent Award 2016"


 • 01 - Bestyrelsens beretning 2021

  13 oktober

  Beretningen fra generalforsamlingen i Holstebro Industri- & Håndværkerforening 2021   Læs mere...

 • 02 - Mekka for elbiler ved Grundfos og i Holstebro

  15 september

  Stor operatør investerer millioner   Læs mere...

 • 03 - Webshop giver vestjysk planteskole gigantisk turn-around

  1 september

  Vestjysk planteskole køber stort lager på Sjælland til vildt voksende netbutik – og vil også udvide hjemmebanen   Læs mere...

Danmarksgade 18

Danmarksgade 18

Gi' en idé

Gi' en idé

Nyttige links

Nyttige links