Holstebro Talent Award 2016

Borgmester H.C Østerby og en gruppe af erhvervsledere - "Care for Young" - i spidsen vil gerne skabe gode vilkår for fremtidens arbejdskraft i Holstebro Kommune. Det er vigtigt for vores områdes udvikling og vækst, at vore virksomheder har gode muligheder for at tiltrække den arbejdskraft, de har brug for.

Derfor sættes alle talenter i spil; både toptalenter og mønsterbrydere. Visionen er at afskaffe ungdomsarbejdsløsheden i 2020 - en vision som både virksomheder, uddannelsesinstitutioner, organisationer og kommune støtter op om!

For både at sætte kommende talenter i spil og anerkende de talenter og ildsjæle, der allerede udmærker sig, afholdes “Holstebro Talent Award 2016” i Musikteatret, hvor unge talenter, mønsterbrydere, virksomheder, mentorer og uddannelsesinstitutioner bliver hædret!

Hædringen foregår blandt andet ved uddeling af priser til nominerede.
Alle kan indstille kandidater, og hædringen kommer til at foregå i en festlig ramme med underholdende og givende indslag.

Holstebro Talent Award finder sted den 6. april 2016 i tidsrummet ca. 19-22 i Musikteatret.

Holstebro Kommune finansierer dele af Holstebro Talent Award, men har brug for din og din virksomheds hjælp.

Du kan:

 1. Blive sponsor og dermed hjælpe med at skabe opmærksomhed, opbakning til budskab/vision og markere os i lokalområdet og ud over kommunegrænserne. 
 2. Nominere en række kandidater, så det er den rigtige, der vælges inden for hver kategori.

Du kan nominere kandidater på www.holstebrotalentaward.dk
Deadline for nominering den 6. marts.

Kan du se potentialet og er interesseret i at deltage med et sponsorat, er du velkommen til at henvende dig til Steen Gram Hansen fra Holstebro Kommune på mail: steen.gram.hansen@holstebro.dk eller telefon: 96113716. Han koordinerer sponsoraterne.

Har du spøgsmål til selve arrangementet, intentionerne og ideerne bag, er du mere end velkommen til at kontakte repræsentanter fra Task Forcen; Jørn Vejgaard, mobil: 4030 9699 eller Peter Koustrup, mobil: 2912 3595.

Link til arrangementet og de 11 nomineringskategorier: Klik her

Tilmeld dig "Holstebro Talent Award 2016"


 • 01 - ABC Lavpris, Ulfborg

  3 juli

  Vælter huse for at få plads nok: Supermarked i Ulfborg uden for de store kæder sætter rekord.   Læs mere...

 • 02 - Sparekassen Thy

  19 juni

  Borgere gik i kamp for at få pengeinstitut: Nu har de Sparekasse uden hæveautomat, men med personlig og lokal service.   Læs mere...

 • 03 - Atra Arkitekter

  7 maj

  Arkitektfirma udvikler selv nye byggeprojekter og har tredoblet medarbejdertal, fået gazellepris og nomineret til erhvervspris   Læs mere...

Danmarksgade 18

Danmarksgade 18

Gi' en idé

Gi' en idé

Nyttige links

Nyttige links