Optimér din produktivitet

Lantmännen Unibake Holstebro giver et sjældent indblik i brødfabrikkens hjerte.

Der er siden 2015 investeret mere end 65 millioner kroner i automatisering af produktionslinjerne i brødfabrikken på Hjermvej.

Der er tale om en topmoderne produktionslinje, der kan konkurrere med omkostningerne på Lantmännen koncernens fabrikker i Rusland og Polen. Investeringerne omfatter blandt andet et system til produktkontrol ved hjælp af såkaldte camera counting linjer til optælling af det korrekte antal brød i poserne.

Investeringerne forventes at være tjent ind på kun 4 år. Fabrikschef Lars Søborg Nielsen vil på mødet fortælle om processen og arbejdet med automatisering af fabrikken.

Der vil være vidensindlæg på mødet. Denne invitation vil blive opdateret løbende. Det endelige program vil blive mailet til deltagerne.

Mødet er åbent for alle med interesse for industri 4.0, men ikke for virksomheder i direkte konkurrence med Läntmannen Unibake. Holstebro Produktionsforum forbeholder sig derfor retten til at afvise tilmeldinger.

 

Mødet finder sted Mandag den 2. oktober 2017 fra kl. 15-17.

hos Lantmännen Unibake, Hjermvej 9, 7500 Holstebro.

 

Online tilmelding på https://startvaekst-holstebro.nemtilmeld.dk/3/

For spørgsmål kontakt Mikael Oddershede, mikael.oddershede@holstebro.dk

 

Invitationen kan hentes i pdf-format her: Invitation

 

Tilmeld dig "Optimér din produktivitet"


 • 01 - ABC Lavpris, Ulfborg

  3 juli

  Vælter huse for at få plads nok: Supermarked i Ulfborg uden for de store kæder sætter rekord.   Læs mere...

 • 02 - Sparekassen Thy

  19 juni

  Borgere gik i kamp for at få pengeinstitut: Nu har de Sparekasse uden hæveautomat, men med personlig og lokal service.   Læs mere...

 • 03 - Atra Arkitekter

  7 maj

  Arkitektfirma udvikler selv nye byggeprojekter og har tredoblet medarbejdertal, fået gazellepris og nomineret til erhvervspris   Læs mere...

Danmarksgade 18

Danmarksgade 18

Gi' en idé

Gi' en idé

Nyttige links

Nyttige links