Talkshow om passion

Patrioternes Spil er et talkshow i bedste Jimmy Fallon stil med Claus Elming i rollen som vært. Omdrejningspunktet for aftenen er passion. Der lagt op til en uforudsigelig og hyggelig aften med store profiler som Tom Kristensen, Peter Schmeichel, Robbie Fowler, Uffe Holm, The Antonelli Orchestra og Hej Matematik. Aftenen vil byde på live musik, comedy, sketches, spas, grin og samtaler om deres karrierer, bedrifter og motivation for at nå til tops inden for hver deres branche.

Bag arrangementet står KidsAid, der gør en forskel for alle syge børn og unge i Denmark. KidsAids primære formål er at skabe trivsel, håb og glæde ud fra en filosofi om, at glæde og smil hos børn og unge har en stor betydning for deres sygdomsforløb.

Om talkshowet siger formand i KidsAid Søren Bach:
- Vi prøver hele tiden at udvikle KidsAid og finde kreative indsamlingsmuligheder, samtidig med at vi engagerer os i projekter, der interesserer os. Derfor har vi valgt at lave et talkshow med super spændende stjerner i højsædet.
Og fra Tom Kristensen lyder det, at han ser frem til en kanon aften i Musikteatret i Holstebro, hvor deltagerne skal snakke om op- og nedture inden for sportens- og underholdningens verden.

Arrangementet foregår i samarbejde med Holstebro Kommune, Bravo Tours, Ringkøbing Landbobank og Krøyer Pedersen Statsautoriserede Revisorer.

 

Tilmeld dig "Talkshow om passion"


  • Skave Nedbrydning

    28 november

    Vestjysk genbrugstømmerhandel booster salg og eksport med webshop:   Læs mere...

  • SteelXperts

    26 oktober

    Student Alexander bliver klejnsmed: Uddannelsescenter vil dreje flere fra gymnasiet mod erhvervsuddannelser   Læs mere...

Laugssalen

Laugssalen

Gi' en idé

Gi' en idé

Nyttige links

Nyttige links