Adm. direktør Michael Larsen Gacell A/S ny i HIH bestyrelsen

Ved den seneste generalforsamling i Holstebro Industri- & Håndværkerforening blev adm. direktør Michael Larsen, Gacell A/S, indvalgt i bestyrelsen. Her afløser han Peter Laursen, der efter 20 år på posten, ønskede at overlade pladsen til en anden.
Michael er en ”gammel” Holstebro-dreng. Han kom i sine unge år i lære som kontormaskinemekaniker hos C.C. & Co. i Holstebro. Undervejs fik han interesse for såvel elektronik som IT. Det førte til, at han kort tid efter sin uddannelse fortsatte som ingeniørstuderende i Sønderborg. En uddannelse som passede perfekt til hans interesse for at få sin tekniske viden suppleret med kommerciel forretning.

Flere krævende jobs
I 1989 bestod han sin eksamen som svagstrømsingeniør og fortsatte derefter til Århus som elektroindkøber i firmaet Terma Elektronik. Et job som også indebar, han var med i udviklingsforhandlinger med kunderne.
Herfra blev han allerede i 1990 hentet til firmaet ITT Components som elektronikkomponentsælger. Her gik det stærkt. Året efter blev han produktchef med ansvar for 25 medarbejdere. Efter endnu et år blev han marketingchef - og efter to år blev titlen skiftet ud til direktør med 40 medarbejdere under sig.
I 1996 fortsatte han som direktør til Future Electronics og derfra til Scan-Deta i Viby, der handlede med batterier. Dette firma blev senere opkøbt af EXIDE Technologies, hvor Michael fortsatte som nordisk direktør fra 2001 til 2003 med 14 lande og 450 medarbejdere som sit område.

Vil afprøve strategier
De adskillige udfordrende jobs havde givet ham ”blod på tanden” til at blive selvstændig. At afprøve nogle af de strategier, han havde puslet med i tankerne.
I første omgang etablerede han i 2004 firmaet InduTech-Nordic placeret på Måbjerg Skolevej i Holstebro. Det gik rigtig godt, og i 2012/13 overtog han AluCon´s bygninger på Sletten i Holstebro. Byggeriet var klar til indflytning i december 2013. Året forinden ændrede han firmanavnet til Gacell – ganske enkelt fordi det marketingsmæssigt er et bedre navn i forhold til såvel det lokale som nationale og internationale forretninger.
Han har suppleret sine jobs med et væld af kurser. Som han siger, så har det egentlig ikke været af ambitiøse grunde. Mere har det været kurser og uddannelser, der har været relevante i forhold til de forskellige jobs, han har haft. Blot for at nævne nogle enkelte er det på HD niveau erhvervsøkonomi, samfundsøkonomi og IT strategi. Han har gennemgået DA-lederuddannelse i forhandlingsteknik, har deltaget i kurser om kvalitetsstyring, teambuilding, Tactical and Financial Management Course, Competitive Strength Improvement, Stategisk ledelse samt personaleudvikling.
Blandt tillidshvervene tæller medlem af VL-Gruppe 27, Handelsbankens bankråd i Holstebro samt initiativtager og formand for Danish Venture Capital Association i Midt/Vest.
Han er gift med Hanne Kjær Larsen, der arbejder i medicinalindustrien. Privat bor de på Gefionsvej i Holstebro. Fritiden bruges i høj grad med håndbold. Således har datteren Julie Kjær Larsen, bl.a. spillet på ungdomslandsholdet og spiller i dag i Ringkøbing, udlejet af Team Tvis-Holstebro. Familien tager også gerne en tur til England, hvor sønnen arbejder i shippingbranchen.

 • 01 - Accuratech

  25 februar

  Partnerskab giver ny vækst hos softwarevirksomhed   Læs mere...

 • 02 - Sevel Bageri

  23 december

  Arbejder nærmest i døgndrift...   Læs mere...

 • 03 - Bestyrelsens beretning 2020

  3 december

  Generalforsamlingen 2020 blev aflyst på grund af Coronapandemien og restriktioner om forsamlinger   Læs mere...

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREVDanmarksgade 18

Danmarksgade 18

Gi' en idé

Gi' en idé

Nyttige links

Nyttige links