Arkivet overdraget til Holstebro Museum

IMG 1145 Resize

De gamle protokoller, udklip, bøger og meget andet fra Holstebro Industri- & Håndværkerforening er nu sikret for eftertiden.
Forklaringen er, at museumsinspektør Esben Graugaard, Holstebro Museum, på generalforsamlingen i Holstebro Industri- & Håndværkerforening 9. oktober 2014 fik overdraget de mange materialer, der i årevis har gemt sig i skabene i Håndværkets hus i Danmarksgade i Holstebro. Ja, nogle af protokollerne er helt tilbage fra 1871. Dem fik Esben Graugaard overrakt af formanden for foreningens seniorklub, fhv. ingenør Lars Grue.
I overdragelsen var ikke alene de gamle håndskrevne protokoller. Også de nyere, som er skrevet på computer, fik museumsinspektøren overrakt – på en usb stick.
Der er tale om mange forskellige materialer. Der var bøger, hæfter, fotos af alle bestyrelser, gamle askebægre o.s.v. Dertil også foreningens gamle fane, dog med den tilføjelse, at foreningen kan låne den, når der er behov.
Ud over materialet på et tidspunkt vil kunne ses på muset, så findes en del af det også på foreningens hjemmeside. 

 

Farvel – og goddag i bestyrelsen

Michael Larsen - 2014

I forbindelse med generalforsamlingen ønskede vulkanisør Peter Laursen at trække sig ud af bestyrelsen efter 20 år. I hans sted blev valgt direktør Michael Larsen, Gacell A/S på Sletten i Holstebro.
Michael Larsen er 49 år og uddannet kontormaskinemekaniker hos CC & Co. I Holstebro. Han er uddannet svagstrømsingeniør og har været sælger, produktchef, marketingchef og direktør i ITT Components. Derefter var han direktør i Future Electronics samt senere nordisk og senere europæisk direktør i EXIDE Technologies. I 2004 startede han sin virksomhed Gacell A/S der producerer og sælger batterier og ladere.
Bag sig har han også en række eksaminer inden for regnskab, driftsøkonomi, organisation, ledelse og samarbejde, erhvervsøkonomi, samfundsøkonomi, IT-strategi, markedsføring, personaleadministration, lederuddannelse, teambuilding samt flere udenlandske kursusophold.
Han er bl.a. medlem af Handelsbankens bankråd i Holstebro, i bestyrelsen for VL gruppe 27 samt initiativtager og formand for Danish Venture Capital Association i region midt/vest.
De første år var virksomheden på Måbjerg Skolevej indtil han i december 2013 flyttede til Sletten.

 
 
 

 

  • Skave Nedbrydning

    28 november

    Vestjysk genbrugstømmerhandel booster salg og eksport med webshop:   Læs mere...

  • SteelXperts

    26 oktober

    Student Alexander bliver klejnsmed: Uddannelsescenter vil dreje flere fra gymnasiet mod erhvervsuddannelser   Læs mere...

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREVLaugssalen

Laugssalen

Gi' en idé

Gi' en idé

Nyttige links

Nyttige links