Vil udvide staben i Holstebro betydeligt

Håndværkere er gået i gang med at opføre et nyt 1.500 kvadratmeter stort hovedsæde ved erhvervsparken Nupark i Holstebro til it-virksomheden Creative Force. Firmaet har i dag otte ansatte i Holstebro og resten af sine i alt 100 medarbejdere rundt om i verden, men nu skal der tiltrækkes yderligere cirka 50 til Holstebro ved at indrette en luksuriøs arbejdsplads med international standard – blandt andet nærmere en restaurant end en kantine.

Software-virksomheden Creative Force har i dag langt de fleste medarbejdere ude omkring i verden, men vil nu udvide staben i Holstebro betydeligt.

Hamburg, Amsterdam, London, New York, Montreal og mange flere store byer. Software-virksomheden Creative Force har spredt mange af sine medarbejdere tæt på kunderne rundt om i verden. Men nu skal hovedsædet i Holstebro styrkes. Her skal der ansættes yderligere cirka 50 ud over de nuværende otte. De nye skal blandt andet tiltrækkes af, at de kan få en lækker arbejdsplads.

Creative Force rykker næste forår og sommer ind i en ny 1.500 kvadratmeter stor bygning ved erhvervsparken Nupark i Holstebro. Den opføres med høj kvalitet og international standard med blandt andet en kantine, der nærmere vil være en restaurant. Det er ejendomsudviklingsfirmaet Krabbe A/S fra Holstebro, der står for byggeriet, og Creative Force lejer det hele.

It-firmaet har kun ét år på bagen som selvstændig virksomhed. Creative Force har udviklet et processtyringsværktøj til produktion af indhold til e-handel. To af ejerne stødte på behovet, da de var medejere af it-firmaet Pixelz, der bearbejder produktbilleder, og som også har haft sin start i Holstebro.

I dag er Pixelz solgt til en svensk kapitalfond, og i forbindelse med den handel fik Thomas Kragelund og Tejs Rasmussen en aftale om at trække Creative Force ud og satse 100 % på det firma. Senere er revisor Thomas Green trådt til som medejer og økonomidirektør.

Pixelz og Creative Force er i dag partnere og leverer mange kunder til hinanden. De har også begge en stor stab af udviklere og andet personale i Hanoi i Vietnam.

Creative Force har foreløbig kun én dansk kunde, men det er en af de store, nemlig tøjvirksomheden Bestseller. Ude i verden benytter en række meget store koncerner sig af it-platformen.

I København har Creative Force et par medarbejdere, men det har aldrig været på tale at rykke hovedsædet væk fra Vestjylland.

- Hvis vi skulle bo et andet sted, så ville det være mere oplagt med London eller New York end København. Men vi har vores netværk her, og vi tror, at vi med de nye faciliteter kan tiltrække højtuddannede medarbejdere inden for software, design, markedsføring, HR og administration, siger Thomas Kragelund.

Det nye hovedsæde kommer til at ligge bogstaveligt talt for enden af motorvejen i Holstebro. Det er tanken, at medarbejderne skal være medejere af Creative Force – igen for at tiltrække og holde på dygtigste.

Yderligere oplysninger kan indhentes hos Administrerende direktør Thomas Kragelund, tlf. 5123 1911, thomas@creativeforce.io

 

Links:

Creative Force
Krabbe A/S

Denne pressemeddelelse er udsendt af Holstebro Pressen, som udgives af en arbejdsgruppe, der ønsker at udbrede kendskabet til, hvad der foregår på virksomheder, arbejdspladser, institutioner og andre steder i Holstebro Kommune. Arbejdsgruppe: Dorte Martinsen, Anders Nørgård, Ole Nielsen, Niels Christian Andersen, Peter Vinge Koustrup, Michael Ulsted, Mette Mørk Andersen, Jens Kristian Larsen, Peter Kjeldbjerg, Nanna Seidelin og Niels Stoktoft Overgaard (journalist). Kontakt til arbejdsgruppen: niels@stoktoft.dk

  • Skave Nedbrydning

    28 november

    Vestjysk genbrugstømmerhandel booster salg og eksport med webshop:   Læs mere...

  • SteelXperts

    26 oktober

    Student Alexander bliver klejnsmed: Uddannelsescenter vil dreje flere fra gymnasiet mod erhvervsuddannelser   Læs mere...

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREVLaugssalen

Laugssalen

Gi' en idé

Gi' en idé

Nyttige links

Nyttige links