TTH og MTH har succes med Event Holstebro partnerskab

For lidt over et år siden startede TTH Holstebro og Musikteatret Holstebro et Event Holstebro samarbejde, hvor de sammen har udbudt forskellige partnerskaber med fordele for netværkets medlemmer i byens kulturelle og sportslige fyrtårne. Dette samarbejde har været en flot succes – og har givet et godt stykke over 100 nye mindre partnerskaber.

Ny fælles partner er klar til et større samarbejde. Holstebro Industri- & Håndværkerforening (HIH) bliver ny partner.  

De 100 erhvervsvirksomheder som har et Event Holstebro partnerskab, modtager attraktive fordele hos TTH Holstebro og Musikteatret Holstebro. Holstebro Industri- & Håndværkerforening kan nu se frem til at tilbyde samme fordele til deres medlemmer.

Formand hos HIH, Bjarne Sørensen, glæder sig over det nye samarbejde.

- I Holstebro Industri- & Håndværkerforening har vi haft et ønske om at støtte op om områdets sportslige og kulturelle fyrtårne. Musikteatret Holstebro og TTH Holstebro tilbyder gode oplevelser til hele det kommunale område, og deres projekter vil vi gerne bakke op omkring, siger Bjarne Sørensen, og sætter ord på anden vigtig beslutningsfaktor for det nye samarbejde:

- I Event Holstebro pakken får vi opfyldt et vigtigt kriterium, som er: "vi vil skabe værdi for vores medlemmer". Vores nye samarbejde med TTH og MTH lykkes netop med dette, ved b.la. at skabe netværksmuligheder, oplevelser og ikke mindst gode fordele for vores foreningsmedlemmer,  siger Bjarne Sørensen.

TTH og MTH: Vi byder HIH's medlemmer velkommen

TTH-direktør John Mikkelsen ser frem til at byde HIH's medlemmer velkommen til sportslige oplevelser. 

- Det er rigtig glædeligt, at vi kan byde HIH's medlemmer velkommen i vores Event Holstebro netværk. HIH's tilslutning til vores netværk, indikerer på flere måder, at vi har et attraktivt produkt, hvor byens kulturelle og sportslige oplevelser er i fokus. Vi håber at HIH's medlemmer vil få stor nytte af deres nye fordele, og vi glæder os til at se dem til håndbold i Gråkjær Arena, siger TTH-direktør John Mikkelsen.

Salgschef hos MTH, Peter Kallerup, glæder sig til at give HIH's medlemmer en oplevelse.

- I MTH vil vi se frem til at give HIH's medlemmer en god oplevelse. I Musikteatret Holstebro tilbyder vi en bred vifte af kulturelle oplevelser - og disse arrangementer kommer nu tættere på alle HIH's medlemmer, siger Peter Kallerup. 

HIH's medlemmer kan se frem til nogle særdeles attraktive startpakker hos TTH Holstebro og Musikteatret Holstebro.

Henvendelse vedr. produkterne skal foregå til:

John Mikkelsen, TTH Holstebro, mail: john@tthholstebro.dk, tlf. 2211 9959
Peter Kallerup, Musikteatret Holstebro, mail: pk@musikteatret.dk, tlf. 2125 0086

 

  • Skave Nedbrydning

    28 november

    Vestjysk genbrugstømmerhandel booster salg og eksport med webshop:   Læs mere...

  • SteelXperts

    26 oktober

    Student Alexander bliver klejnsmed: Uddannelsescenter vil dreje flere fra gymnasiet mod erhvervsuddannelser   Læs mere...

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREVLaugssalen

Laugssalen

Gi' en idé

Gi' en idé

Nyttige links

Nyttige links