Udlejningsboom

Boligbyggeri for millioner i Holstebro før åbning af supersygehus i Gødstrup.

Lejeboliger hitter i Vestjylland – både private udlejningsfirmaer og boligselskaber investerer i ikke mindst mindre og moderne rækkehuse til udleje.

Stig Lund Gade købte sin første udlejningsbolig i år 1998. Nu har han 30 og går snart i gang med at opføre yderligere 8 to-plans rækkehuse i Halgård lige syd for Holstebro. Efter sommerferien fortsætter han med de næste 10-14 lejeboliger i ét plan i et nyere boligkvarter tæt på en tilkørsel til den nye Holstebro-motorvej, der åbner i september i år.

Men Stig Lund Gades udlejningsfirma, JSG Ejendomme, er ikke ene om at investere i Holstebro. Et andet privat udlejningsfirma er i gang med 11 seniorvenlige rækkehuse til udlejning. Yderligere forbereder boligselskabet NordVestBO 29 rækkehuse.

Lejeboliger hitter i Holstebro. NordVestBO har en interesseventeliste på 130 og vil trække lod om, hvem der kan flytte ind.

Stig Lund Gade har først for nylig overtaget jorden, han skal bygge på efter ferien, men rygterne går. Han har allerede skrevet 6 op.

   - Der er vækst i Holstebro og et stort marked for udleje. Det vil motorvejen og det nye supersygehus i Gødstrup forstærke. Derfor kigger jeg nu også på mulighederne i Tvis, som ligger endnu tættere på hospitalet, siger Stig Lund Gade.

Han er murermester og bygger også mange parcelhuse for kunder. Engang brugte han spildtid om vinteren til at istandsætte ældre boliger og så leje dem ud. Men nu bygger han lejeboligerne fra grunden.

   - Lejerne efterspørger en god kvalitet. Det kan for eksempel være seniorer, der sælger deres hus og får penge fri. Derefter vil de gerne bo nemt og kunne ringe efter hjælp, hvis vandhanen drypper. De kan måske også få boligstøtte, siger Stig Lund Gade.

Han kan godt lide vedligeholdelsesfrie materialer. Lejerne er også begyndt at spørge efter energiforbrug.

Planen er, at JSG Ejendomme skal op på 50 lejemål. Et andet nyere udlejningsfirma i Holstebro har i dag 80 lejemål og er på vej mod 100. Desuden findes der en række andre private udlejere og to større lokale almene boligselskaber.

Stig Lund Gade hører, at udenbys investorer også kigger mod Holstebro. Et andet byggefirma i Holstebro solgte i fjor et større samlet projekt med udlejnings-rækkehuse til investorer fra Vejle.

  • Skave Nedbrydning

    28 november

    Vestjysk genbrugstømmerhandel booster salg og eksport med webshop:   Læs mere...

  • SteelXperts

    26 oktober

    Student Alexander bliver klejnsmed: Uddannelsescenter vil dreje flere fra gymnasiet mod erhvervsuddannelser   Læs mere...

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREVLaugssalen

Laugssalen

Gi' en idé

Gi' en idé

Nyttige links

Nyttige links