Diskret vestjysk miljøfirma udvider med plads til 50 % flere medarbejdere

Ledelsen passer vagten og deler overskuddet med de ansatte i vestjysk miljøfirma i vækst.

Dansk Miljø- og Energistyring i Holstebro har så mange ordrer og kunder, at der udvides med plads til en halv gang flere medarbejdere end de nuværende knap 50. 

Virksomheden Dansk Miljø- og Energistyring i Holstebro har netop ansat tre yderligere medarbejdere og nærmer sig 50 medarbejdere. Men det er måske kun begyndelsen på et stort hop fremad. Ejerne planlægger den næste udvidelse af bygningerne, og det skal skaffe plads til 50 % flere medarbejdere.

Dansk Miljø- og Energistyring leverer udstyr og automatationsanlæg til forsyningsbranchen: Vandværker, fjernvarmeværker, rensningsanlæg, solvarme og kraftvarme. Sortimentet omfatter eltavler, styring, overvågning mv. I miljøsektoren investeres der mange penge. Dansk Miljø- og Energistyring har i øjeblikket ordrer et halvt år frem, og presset fra kunderne er stort.

 - Det sidste skrivebord er besat på vores kontorer, og vi mangler plads på værkstedet. Derfor er vi nødt til at udvide, siger direktør Hans Mejlhede.

Dansk Miljø- og Energistyring giver nødig slip på medarbejdere. Da en ansat ville flytte til København, fandt virksomheden et kontor til ham i Valby, så han nu arbejder derfra. En anden ansat flytter til Kina med sin familie, men nu undersøges det, om han også fortsat kan løse nogle opgaver via nettet.

Hans Mejlhede ejer firmaet sammen med tre partnere, der også alle arbejder i virksomheden. De mener, at deres fremgang er skabt ved at satse på ”medarbejderne som vort vigtigste aktiv”. Det demonstrerer de ved at dele 10 % af overskuddet ud til de ansatte. I år udbetales der ligeligt til hver fuldtidsansat over 30.000 kr. her med lønnen for november.

Virksomheden er også speciel ved, at det er de fire ejere, der passer vagten uden for normal arbejdstid. Dermed finder de hurtigt ud af, om der er installeret problematiske produkter hos kunderne.

Hans Mejlhede startede virksomheden i 1988 sammen med to kolleger. Den ene af dem er trådt ud på grund af alder, men i dag er to yngre medarbejdere indtrådt som medejere. Det succesfulde generationsskifte var medvirkende til, at Dansk Miljø- og Energistyring i år var nomineret til prisen som ”Årets Ejerleder”, der deles ud af blandt andet revisionsvirksomheden PwC.

Kunderne er i høj grad offentligt ejede forsyningsvirksomheder rundt i hele Danmark. Dansk Miljø- og Energistyring satser på den reklame, der ligger i at ”gøre den seneste kunde tilfreds”. Virksomheden er siden starten aldrig blevet sagsøgt af en kunde.

 - Vi arbejder i en branche, hvor alle kender alle. Derfor vil en historie om dårlig kvalitet hurtigt spredes, siger medejer Klaus Dalgaard Hansen

 

  • Skave Nedbrydning

    28 november

    Vestjysk genbrugstømmerhandel booster salg og eksport med webshop:   Læs mere...

  • SteelXperts

    26 oktober

    Student Alexander bliver klejnsmed: Uddannelsescenter vil dreje flere fra gymnasiet mod erhvervsuddannelser   Læs mere...

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREVLaugssalen

Laugssalen

Gi' en idé

Gi' en idé

Nyttige links

Nyttige links