Erhvervsforum skal sikre erhvervsudvikling og "Vækst i Vest"

Holstebro Kommune skal være med længst fremme, når det drejer som om vækst og udvikling i Midt- og Vestjylland. Det kræver fælles indsats på tværs af erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og organisationer, og derfor har repræsentanter for mere end 800 virksomheder taget initiativ til at genoplive ErhvervsForum Holstebro – men i en ny indpakning.

Direktør Bjarne Sørensen, formand for Holstebro Industri- og Håndværkerforening, er én af initiativtagerne bag den nye konstruktion:

Vi ønsker at skabe en slagkraftig og handlingsorienteret forening, som bygger på aktiv medlemsinvolvering og decentrale projektgrupper. Samtidig har vi behov for den mere traditionelle foreningsstruktur, hvor vi sikrer synlighed, koordinering og fremfor alt legitimitet som Erhvervslivets talerør. 

En koordineringsgruppe bestående af en række erhvervsforeninger og organisationer, som til sammen har mere end 800 medlemmer bag sig, har de seneste 6 mdr. arbejdet med at lave strukturen for den nye forening.

Fælles for alle har været ønsket om, at den nye forening ikke skal være en kolos på lerfødder, men en handlekraftig organisk struktur, der kan løfte opgaver, som de enkelte foreninger ikke kan løfte alene.

Emner som infrastruktur, tiltrækning af uddannelser og arbejdskraft, rammevilkår for erhvervslivet m.v. er oplagte eksempler på den nye forenings indsatsområder. Samtidig vil foreningen være en krævende og konstruktiv medspiller overfor Holstebro Kommune, og bruge sit store bagland som løftestang til en fortsat forbedring af den erhvervsmæssige udvikling i kommunen.

På det stiftende årsmøde vil der være en grundig præsentation af den nye forening og ambitionerne bag, og der vil blive afholdt workshops, hvor der bliver mulighed for at komme med input, opgaver og forslag til den nye forenings indsatsområder. Den formelle stiftelse af foreningen sker med valg til det repræsentantskab, som bliver foreningens øverste politiske organ. Alle virksomheder, foreninger, organisationer og privatpersoner, som ønsker at bidrage til det nye projekt er meget velkomne og opfordres til at møde op til mødet.

ErhvervsForum Holstebro holder sit stiftende årsmøde mandag den 18. marts kl. 16.30 i Nupark.

For yderligere information og spørgsmål:

Bjarne Sørensen, fmd. Holstebro Industri- og Håndværkerforening, 4040 9507
Michael Ulsted, fmd. Holstebro Handelsstandsforening, 4183 6146
Allan Hedegård, direktør, Nupark Innovation, 2059 9246 

 

 

  • Skave Nedbrydning

    28 november

    Vestjysk genbrugstømmerhandel booster salg og eksport med webshop:   Læs mere...

  • SteelXperts

    26 oktober

    Student Alexander bliver klejnsmed: Uddannelsescenter vil dreje flere fra gymnasiet mod erhvervsuddannelser   Læs mere...

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREVLaugssalen

Laugssalen

Gi' en idé

Gi' en idé

Nyttige links

Nyttige links