Profiler din virksomhed gratis på vores hjemmeside

Holstebro Industri- & Håndværkerforening har gennem mange måneder intensiveret indsatsen for at øge informationsniveauet og gøre foreningen mere synlig.

Samtidig ønsker vi at give vore medlemsvirksomheder større muligheder for at kunne præsentere sig med informative informationer.  En nyskabelse, der i høj grad skal medvirke til en større profilering af den enkelte virksomhed. Det gælder ikke alene i forhold til medlemsskaren, men også til andre interesserede, der benytter HIH´s hjemmeside.

Det kunne eksempelvis være en virksomhed, der er på jagt efter en samarbejdspartner - eller alene en virksomhed i en bestemt branche til at løse en specifik opgave.

Der er tidligere sendt et skema ud til alle medlemsvirksomheder, der er enkelt og let at udfylde – og returnere. Her svares på fokusspørgsmål som firmanavn og data, kontaktperson i firmaet, firmalogo og gerne også et profilfoto af virksomheden.

Hvis I har mistet skemaet, så kan i rekvirere det på ny ved at maile/ringe til: bjarne@kjeldsen.dk (tlf. 97423699 /21422480) – som derefter vil maile skemaet til Jer. Han vil også være behjælpelig med at udfylde og/eller lave fotos, hvis der er behov for det.

For at give et indtryk af, hvad en sådan profil kan indeholde, bringer vi her et typisk eksempel fra Skave Turistfart.

SKAVE TURISTFART
Skave Turistfart A/S er en solid vestjysk virksomhed beliggende centralt for de større midtjyske byer. Finn Hede overtog firmaet i 1981 efter sin far, der selv startede virksomheden op i 1947. I 2009 er firmaet overgået til aktieselskab med Finn Hede som direktør.
Vi har i dag 26 busser, men da firmaet så dagens lys i 1947, bestod vognparken af en Plymouth personvogn, der blandt andet blev brugt til taxakørsel og sygetransport.
I dag udfører vi mange forskellige opgaver – også rene transportopgaver. Vi kan tilbyde flere forskellige størrelse busser med plads fra 20 og helt op til 74 personer. Udover turistkørsel sørger vores mange erfarne chauffører også for, at blandt andet skolebørn når sikkert frem og tilbage fra skole. Skave Turistfart A/S udfører rutekørsel for flere midt- og vestjyske kommuner samt for Region Midtjylland.
Att: Finn  Hede

Viborgvej 248
7500 Holstebro
Telefon: 97468055
Mail: fh@skave-turistfart.dk
Website: www.skave-turistfart.dk

  • Skave Nedbrydning

    28 november

    Vestjysk genbrugstømmerhandel booster salg og eksport med webshop:   Læs mere...

  • SteelXperts

    26 oktober

    Student Alexander bliver klejnsmed: Uddannelsescenter vil dreje flere fra gymnasiet mod erhvervsuddannelser   Læs mere...

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREVLaugssalen

Laugssalen

Gi' en idé

Gi' en idé

Nyttige links

Nyttige links