Vestjysk entreprenør og tegnestue bygger palæ i Charlottenlund

Tegnestuen Wullum Pasgaard i Holstebro og entreprenørvirksomheden Østermark i Holstebro er netop blevet færdige med at opføre et palæ til en familie i Charlottenlund, og nu strømmer det ind med henvendelser fra andre i området nord for København, som spørger, om vestjyderne også vil hjælpe dem med renoveringer eller nybyggerier. Flere vestjyske håndværkere har været underentreprenører på palæet i Charlottenlund til en samlet pris på op mod 20 millioner kr.

Wullum Pasgaard er tre gange kåret til gazelle af dagbladet Børsen for høj vækst. 

Gevinst ved samarbejde:
Holstebro-virksomhed har foreløbig tegnet seks villaer til velhaverkvarter og begynder nu også at hente entreprenør og håndværkere med til hovedstaden.

Grunden har tidligere tilhørt skibsreder Mærsk Mc-Kinney Møller. På Mosehøjvej i Charlottenlund er der netop opført et 530 kvadratmeter stort palæ. Bygherre Stefan Vakker har fået huset tegnet af tegnestuen Wullum Pasgaard i Holstebro. Det er også et Holstebro-firma, der har haft hovedentreprisen, nemlig Østermark Entreprenørforretning.

Det er anden gang, tegnestuen og entreprenørforretningen arbejder for Stefan Vakker. Og rygtet spreder sig i velhaverområdet lige nord for København. Østermark Entreprenørforretning får nu hver uge opringninger fra personer, som skal have renoveret eller bygget nyt.

Palæet er den sjette villa, som Wullum Pasgaard tegner til området ved København. Det begyndte med et byggeri til liebhaver-ejendomsmægleren Lars Elbæk, der er kendt fra tv-programmerne ”Boligrivalerne”, ”Flyt eller Forny” og ”Fra 1-værelses til strandvejsvilla”.

- Vores kunder kan tilsyneladende godt lide den vestjyske mentalitet. Men det er også krævende bygherrer. Vi bliver fagligt udfordret på en rigtig god måde, siger bygningsingeniør Poul Pasgaard fra Wullum Pasgaard.

Projektsummen på palæet i Charlottenlund var lidt over 13 millioner kr. Men med haveanlæg og andet løber den endelige pris op i nærheden af 20 millioner. Hertil kommer anskaffelsesprisen for den attraktivt beliggende grund.

Byggeriet er udført af udelukkende danske håndværkere. Tegnestuen og entreprenøren har medtaget andre vestjyske firmaer, som de kender godt, blandt andre tømrermester Erik Jensen fra Vinderup, Søgaard VVS fra Holstebro og malermester Ole Hansen fra Ulfborg.

- Detaljerne i sådan et byggeri er vigtige.  Der skal være tid til at kæle for stuk og andre dele, og ingen har arbejdet på akkord. Alle har vist et stort ansvar over for hinandens arbejde, fortæller projektleder og medejer Martin Truelsen fra Østermark Entreprenørforretning.

Han er selv uddannet murer, og Poul Pasgaard begyndte som ung med at stå i lære som tømrer. Derfra bærer de en stor respekt for den håndværksmæssige kvalitet.

Østermark Entreprenørforretning beskæftiger omkring 75 personer og har blandt andet opført en række varmeværker. Ikke færre end 8 af de ansatte er medejere. Wullum Pasgaard beskæftiger 10, og heraf er de 3 medejere.

 

Yderligere oplysninger kan indhentes hos  

Projektleder og medejer Martin Truelsen, Østermark Entreprenørforretning, tlf. 9685 4600, direkte tlf. 8834 8403, mobil 4077 9780, martin@oestermark.dk  
Ingeniør Poul Pasgaard, Wullum Pasgaard, tlf. 201 2420, pp@wpas.dk 

 

Diverse links

Østermark Entreprenørforretning A/S
Wullum Pasgaard A/S
Mærsk Mc-Kinney-grund solgt for svimlende millionbeløb

 

Denne pressemeddelelse er udsendt af Holstebro Pressen, som udgives af en arbejdsgruppe, der ønsker at udbrede kendskabet til, hvad der foregår på virksomheder, arbejdspladser, institutioner og andre steder i Holstebro Kommune. Arbejdsgruppe: Dorte Martinsen, Anders Nørgård, Ole Nielsen, Niels Christian Andersen, Peter Vinge Koustrup, Michael Ulsted, Mette Mørk Andersen, Jens Kristian Larsen og Niels Stoktoft Overgaard (journalist). Kontakt til arbejdsgruppen: niels@stoktoft.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Skave Nedbrydning

    28 november

    Vestjysk genbrugstømmerhandel booster salg og eksport med webshop:   Læs mere...

  • SteelXperts

    26 oktober

    Student Alexander bliver klejnsmed: Uddannelsescenter vil dreje flere fra gymnasiet mod erhvervsuddannelser   Læs mere...

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREVLaugssalen

Laugssalen

Gi' en idé

Gi' en idé

Nyttige links

Nyttige links